The School Day

Period Start Finish Duration
Registration 09:00 09:10 10 mins
1 09:10 10:01 51 mins
2 10:01 10:53 52 mins
Break 10:53 11:12 19 mins
3 11:12 12:03 51 mins
4 12:03 12:55 52 mins
Lunch 12:55 1:45 50 mins
5 1:40 2:35 55 mins
6 2:35 3:30 55 mins

The school day starts at 9am with registration.

Break time is from 10.53am - 11.10am.

Lunchtime is from 12.55pm - 1.40pm.

Year 8 pupils are split into groups for lunchtime activates such as sports, walking club, ICT, choir, homework club.